GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρτα με τον... Rabbit για τον Χατζάκη! Το enikos.gr ήταν εκεί!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Γενέθλια είχε ο εμπνευσμένος σκηνοθέτης Σωτήτης Χατζάκης και η «δαιμόνια» πάντ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Γενέθλια είχε ο εμπνευσμένος σκηνοθέτης Σωτήτης Χατζάκης και η «δαιμόνια» πάντα Μαριλένα Παναγιωτοπούλου -θεατρολόγος που... λύνει και δένει με αποτελεσματικότητα- του οργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη στο άκρως φιλόξενο Zonars του Χρύσανθου Πανά με την πολύτιμη αρωγή της «μούσας» του Πολυξένης Μυλωνά.

Τα δύο ξανθά όμορφα κορίτσια έστειλαν μηνύματα σε στενούς φίλους και συνεργάτες του για το κάλεσμα με τον... όρο να μην του αποκαλύψουν τίποτα. Και πράγματι η έκπληξή του ήταν μεγάλη όταν είδε το όμορφο πάρτι που είχαν στήσει για εκείνον... Ανάμεσα στους παρόντες στην γενέθλια αυτή βραδιά ήταν οι θεατρικοί επιχειρηματίες Γιάννης Κεντ και Πάνος Κατσαρίδης με τους οποίους συνεργάζεται ο Σωτήρης Χατζάκης για το ανέβασμα του «Cabaret» στο «Παλλάς», η Μαρία Κίτσου, ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Σταμάτης Μαλέλης και μια αγκαλιά από νέους ηθοποιούς.

Ναι, ήμουν κι εγώ εκεί και απόλαυσα το υπέροχο κάλεσμα, την θεϊκή τούρτα με... Rabbit που ’ναι το αγαπημένο καρτούν του σκηνοθέτη (φτιαγμένη από το Fresh) αλλά και την αφιέρωση-καρδιάς με το «My way» η οποία... έκλεψε την παράσταση (σ.σ. δεν με αφήνουν να γράψω παραπάνω). Χρόνια όμορφα και ευτυχισμένα Σωτήρη και αναμένουμε με ενδιαφέρον και το Ημερολόγιο ενός τρελού που θα κάνεις στο Ίδρυμα Κακογιάννης και το Cabaret που θα ανεβάσεις στο Παλλάς με θίασο που ακόμα... διαμορφώνεται και δυναμώνει με γερές εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση