GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαντορινιός: Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την επιθεώρηση του "Αγία Ζώνη 2"

Επιβεβαιώνει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλ...


Επιβεβαιώνει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη, το γεγονός ότι το δεξαμενόπλοιο που βυθίστηκε, είχε προσωρινό πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.
Όπως είπε ο κ. Σαντορινιός, τα πιστοποιητικά του δεξαμενόπλοιου έληγαν στο τέλος Ιουλίου. "Δόθηκε μια δεκαήμερη παράταση χωρίς επιθεώρηση, από τον νόμο προβλέπεται αυτό, και αρχές Αυγούστου για να δοθεί η δίμηνη παράταση έγινε έκτακτη επιθεώρηση και δόθηκε η δίμηνη παράταση" σημείωσε.
"Εάν υπάρχουν ευθύνες για την επιθεώρηση, αυτές θα ελεγχθούν. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι έγινε σωστά η επιθεώρηση, οι ευθύνες θα ελεγχθούν" τόνισε ο κ. Σαντορινιός.
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας επεσήμανε παράλληλα: "Φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού σε 20 μέρες. Σε 20 μέρες από χθες, θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία απάντλησης των καυσίμων από το πλοίο".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση