Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

  Η Μπακογιάννη για την Εldorado Gold: Η κυβέρνηση εκφράζεται από τον κ. Καρανίκα


  Η άρνηση του Πρωθυπουργού να δεχθεί να μιλήσει με έναν επενδυτή του μεγέθους της Εldorado Gold δείχνει ότι η κυβέρνηση εκφράζεται από τον κ. Καρανίκα, είπε μεταξύ άλλων η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
  "Εγώ προσωπικά είχα τις αμφιβολίες μου για την Χαλκιδική και είχα τις αμφιβολίες μου γιατί είχαμε ψάξει την επένδυση και είχαμε εκφράσει πάρα πολλούς φόβους. Από την άλλη μεριά όμως οι αυστηρότεροι κριτές στην Ελλάδα είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας για την προστασία του περιβάλλοντος" είπε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:
  "Η άρνηση του να δεχθεί ένα επενδυτή αυτού του επιπέδου, μιλάμε για έναν επενδυτή του επιπέδου των 3 δισ., σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί και σήμερα που μιλάμε εκφράζονται δυστυχώς από τον κ. Καρανίκα. Εκφράζουν δηλαδή λογική Καρανίκα. Ο κ. Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα, είναι μέσα στο Μαξίμου και τολμά ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι μέσα στο Μαξίμου, να πει 'στα τσακίδια' για έναν επενδυτή".
  Ερωτηθείσα πώς βλέπει να διαμορφώνεται η εικόνα σε ότι αφορά τις επενδύσεις στη χώρα η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας απάντησε μεταξύ άλλων "είναι απογοητευτικά όλα αυτά τα οποία ζούμε, διότι αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι η ρητορική του κ. Τσίπρα έχει όση αξιοπιστία είχε και στο παρελθόν. Δηλαδή, όση αξιοπιστία είχε το σκίσιμο των μνημονίων και το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, άλλο τόσο έχει και η σημερινή του ρητορική περί φιλοεπενδυτικού κλίματος. Τον διαψεύδει κάθε μέρα η πραγματικότητα, τον διαψεύδουν οι άνθρωποι του και αυτό είναι το φοβερό της ιστορίας".
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 13 Σεπ 2017, 3:38:00 μ.μ.

  Ρέ Αλέξη Εμείς Ξέρουμε Τί Σου Λείπει!

  Σου Λείπει μια Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική (Π.Ε.Ο.Σ.)!

  Θυμίζεις μείγμα Μενσεβίκων και γερμανικής SPD!!! (Τρύπες στον Αέρα και στο Νερό!).


  Νίκος Καρανίκας
  11/09/2017
  Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων.
  Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του "εργου" και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.
  Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.
  .................

  Και Εμείς Προσθέτουμαι:

  Ευχαριστούμε την EL Dorado που ΜΑΣ δείχνει Περίτρανα και Ξεκάθαρα Το ΠΟΣΟ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ!!!

  Η Απεμπλοκή Της Χώρας/Λαού Από Τα Αποικιακά Δεσμά Που Έχουν Ρίζες εκατονταετιών πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΪΚΉ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

  ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3%!!!

  Ευχαριστούμε ΞΑΝΑ την EL Dorado (και όχι μόνο) που ΜΑΣ Λέει Ορθά Κοφτά Πόσο ΣΚΑΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "Ελληνικό" ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ Σύστημα Απαρτίζεται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΚΕΔΕΣ! ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ η EL Dorado Στούς Αποικιοκρατούμενους ΛΑΚΕΔΕΣ!!!  ΥΓ.: Και εάν κοιτάξουμε την διαδικτυακή σελίδα της EL Dorado θα δούμε το α) πόσο πραγματικά είναι η ... "επένδυση" θανάτου β) Το πόσες θέσεις εργασίας θα "φτιάξουν" με μισθούς... Κονγκό γ) και να μην ξεχνάμε πόσες Επιδοτήσεις παίρνουν από την ΕΕ!!!

  ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η Εl Dorado Παίρνει Χοντρά Χρήματα Από Παντού Δεν θα πληρώνει Φόρους (πέρα από το ξέπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ/Κος Χαμμένος) ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΗΡΙΑΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ περίπου 200 χιλιομέτρων (ως αρχή)!!!

  STOP EL DORADO STOP EL DORADO STOP EL DORADO

  (Δεν ασχολούμαστε με τους "υποστηρικτές" Των Γκάνγστερ ούτε με το Λούμπεν Προλεταριάτο ΔΙΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΛΑΟ!!!)
  ΕΠΙΛΕΟΝ....
  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ .... ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

  Το Λούμπεν Προλεταριάτο (Karl Marx) Της el dorado σε Δράση!

  (Η Γερμανική λέξη "Lumpen" μεταφράζεται τόσο στην Πολιτική Επιστημονική Ορολογία όσο και στην καθομιλουμένη ως "ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ/ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ"!)

  Item Reviewed: Η Μπακογιάννη για την Εldorado Gold: Η κυβέρνηση εκφράζεται από τον κ. Καρανίκα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr