GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καμπανάκι" από τους αλιείς για τον Αργοσαρωνικό: To ψάρεμα είναι τελειωμένο

"To ψάρεμα στον Αργοσαρωνικό στη συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται τελειωμένο" τονίζει ο Δημήτρης Κοτσόργιος μέλος της Πανελλήνι...


"To ψάρεμα στον Αργοσαρωνικό στη συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται τελειωμένο" τονίζει ο Δημήτρης Κοτσόργιος μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αλιευτικών Συλλόγων μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή σχετικά με τη θαλάσσια ρύπανση από τη βύθιση του "Αγία Ζώνη 2".
Ο κ. Κοτσόργιος πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα στην περιοχή. "Όποιος σας πει σε ένα μήνα, σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο, θα σας πει ψέματα" σημειώνει.
"Θεωρώ ότι πρέπει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να προχωρήσει σε αναγκαστική παύση της αλιευτικής δραστηριότητας ενεργοποιώντας το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας προκειμένου να εξοικονομήσει πόρους και να αποζημιώνει τους ψαράδες μέχρι να αποκατασταθεί η περιοχή και να μπορούν να αλιεύσουν" τονίζει ο κ. Κοτσόργιος.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση