GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φάμελλος για την πετρελαιοκηλίδα: Σε ένα μήνα θα έχει γίνει η απορρύπανση των ακτών

Στη θαλάσσια ρύπανση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, "Αγία Ζώνη II" την Κυριακή στον Σαρωνικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αν...


Στη θαλάσσια ρύπανση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, "Αγία Ζώνη II" την Κυριακή στον Σαρωνικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη.
"Για το Σαρωνικό το βασικό αντικείμενο της αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Εμάς μας αφορά το θέμα της περιβαλλοντικής ευθύνης για την παράκτια ρύπανση" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε:
"Έχουμε ήδη επιβάλει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην παράκτια ζώνη της Σαλαμίνας και έχουμε ήδη ζητήσει την κάλυψη της περιβαλλοντικής ζημίας. Ουσιαστικά χρεώσαμε τα πρόστιμα. Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος είναι στη διάρκεια της σφράγισης του πλοίου και θα είναι και σήμερα... Αυτό που έχω ως δέσμευση και μπορούμε να το ανακοινώσουμε είναι ότι το πολύ σε ένα μήνα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως ο αποκαθαρισμός και η απορρύπανση των ακτών".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση