Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

  Άδωνις: Ο Κουρουμπλής τα έχει χαμένα


  Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη και αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα με την πετρελαιοκηλίδα που έχει ρυπάνει τις ακτές της Σαλαμίνας αλλά και της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
  «Επειδή το πλοίο ήταν μικρό είχαν την αίσθηση ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαρροή. Την πολιτική ευθύνη για την επιλογή της εταιρείας που έκανε την απορρύπανση φέρει ο υπουργός. Ένα άλλο σημείο που φέρει ευθύνη ο υπουργός ήταν ότι ενώ έχουμε στο Αιγαίο το σκάφος της EMSA, το καλύτερο αντιρρυπαντικό, αντί να το φωνάξουν Κυριακή ή έστω Δευτέρα, το φώναξαν την Τετάρτη. Αυτό είναι ευθύνη του υπουργού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:
  «Εάν δεν παραιτείται ένας υπουργός στην Ελλάδα και μετά από όλα αυτά, μπορείτε να μου πείτε πότε παραιτείται ένας υπουργός για να το καταλάβω; Τι πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής; Να πάει το μαζούτ στην Ακρόπολη; Να μπει το μαζούτ στο κοινοβούλιο; Ποιο είναι το όριο που ο Κουρουμπλής φεύγει;», είπε, χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Άδωνις: Ο Κουρουμπλής τα έχει χαμένα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr