GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Η κυβέρνηση είναι εχθρική στις επενδύσεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, κατηγ...


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για εχθρική στάση απέναντι σε κάθε είδους επένδυση.
"Η κοροϊδία αυτή δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο. Αυτό δεν είναι άποψη μόνο της ΝΔ είναι και άλλων κομμάτων" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας.
Αναφερόμενος στις επενδύσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "η επένδυση στο Ελληνικό έχει καθυστερήσει πέντε χρόνια, κοροϊδεύουν αλλήλους και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό... Μία ανερμάτιστη κυβέρνηση, η οποία είναι εχθρική στις επενδύσεις, μισεί την ιδιωτική πρωτοβουλία και θέλει συστηματικά να τις υπερφορολογήσει και πιστεύει σε ένα τεράστιο κράτος για να διορίσει τους ημετέρους. Είναι δομική η διαφορά Τσίπρα - Μητσοτάκη" και πρόσθεσε:
"Αυτοί οι υποκριτές δήθεν του περιβάλλοντος, της οικολογίας, της αρχαιολογία κλπ, τα τελευταία 35 χρόνια που λειτουργεί το Ελληνικό και είναι κηροζίνη, διάδρομος και πίσσα, πού ήταν; Πού ήταν όλοι αυτοί οι επικριτές;".
"Θα έρθει η ώρα των εκλογών όμως αργά ή γρήγορα και οι Έλληνες θα απαντήσουν στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν" ανέφερε ο κ. Κικίλιας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση