GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: Δύο νέα κρούσματα ιλαράς σε γιατρούς

Για νέα κρούσματα ιλαράς σε γιατρούς έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή. ...


Για νέα κρούσματα ιλαράς σε γιατρούς έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή.
"Εμείς αυτά που εντοπίσαμε είναι 5 κρούσματα στο Θριάσιο, ένας γιατρός, δύο νοσηλευτές και δύο υπάλληλοι κυλικείου και σήμερα εντοπίσαμε άλλα δύο" είπε ο κ. Γιαννακός.
"Μια γιατρός στο Σισμανόγλειο, η οποία ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της και μια νοσηλεύτρια πριν από 2 μέρες στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, η οποία είναι πιο σοβαρά, έχει επιπλοκές και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό" εξήγησε ο κ. Γιαννακός.
Όπως είπε ο κ. Γιαννακός, παρά την οδηγία που έστειλε το ΚΕΛΠΝΟ στα νοσοκομεία να ελεγχθεί το προσωπικό για αντισώματα ιλαράς, "οι διοικήσεις των νοσοκομείων δεν ενημέρωσαν καθόλου το προσωπικό και το έκαναν με σκοπιμότητα, γιατί δεν διαθέτουν αντιδραστήρια για να γίνουν τα αντισώματα στο προσωπικό και δεν διαθέτουν ούτε εμβόλια".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση