GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Ο Μητσοτάκης πάει στη ΔΕΘ να κερδίσει ένα στοίχημα

«Στο βαθμό που μπορώ να σας διαφωτίσω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή τη φορά στην ΔΕΘ πάει να κερδίσει ένα στοίχημα. Ποιο είναι το στοίχημ...


«Στο βαθμό που μπορώ να σας διαφωτίσω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή τη φορά στην ΔΕΘ πάει να κερδίσει ένα στοίχημα. Ποιο είναι το στοίχημα; Ότι πάει να πει και αυτά θα πει, αυτά που πρέπει να ακούσει ο ελληνικός λαός και όχι αυτά που θα ήθελε να ακούσει ο ελληνικός λαός», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
Όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης, η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα εστιάζεται στο τρίπτυχο φορολογία, ρευστότητα, επενδύσεις ενώ στους άξονες της θα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Παιδεία και η Υγεία.
«Το τρίπτυχό του θα εστιάζεται στη φορολογία, τη ρευστότητα και τις επενδύσεις, σε ότι αφορά το δημοσιονομικό κομμάτι της ομιλίας του και βασίμως σας λέω ότι θα παρουσιάσει και άξονες, από τομείς που έχουν μεγάλη κοινωνική εμβέλεια, όπως π.χ. ο χώρος της Παιδείας και ο χώρος της Υγείας και μάλιστα στο χώρο της Υγείας, ορθώς πάλι κατά την άποψη μου, δεν θα αναφερθεί, που είναι αναγκαίο να αναφερθούμε κάποτε γιατί είναι βασική παράμετρος ενός συστήματος Υγείας, στους λειτουργούς της Υγείας, γιατρούς νοσηλευτές, αλλά στην ανθρωποκεντρική διάσταση ενός συστήματος Υγείας. Δηλαδή, το πώς οι πολίτες, στο σύνολό τους, ιδιαίτερα οι κοινωνικά αδύναμοι, θα μπορέσουν να έχουν βελτιωμένες υπηρεσίες Υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. ΣΙΓΑ ΚΑΚΛΑΜΆΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ...ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΌ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ

    Αυτός ο φασίστας ο ΑΔΩΝΙΣ που καρφώνει εδώ και δέκα χρόνια την χώρα, του κράτα και κανένα βιβλίο του Πλεύρη στον άλλο φασίστα τον ΣΟΙΜΠΛΕ για όλα φταίνε οι ΕΒΡΑΊΟΙ..

    Ένα που κάναμε δυστυχώς ως ΕΒΡΑΊΟΙ είναι που διαλύσαμε την ομάδα εκκαθάρισης ναζιστών...ΑΛΛΑ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ και ας κάνεις τεμενάδες στον Ζαν Κοέν..

    Τι του είπες ρε φασίστα μπουμπουκο;;; ότι οι εργαζόμενοι ΔΕΝ θα πρέπει να πληρώνονται ΓΙΑ το καλό της οικονομίας τον ιδιωτών;;

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση