GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαντορινιός: Λόγω έντασης της δουλειάς μπορεί να ειπωθούν και λάθος πράγματα

"Αυτή τη στιγμή η εικόνα που έχουμε είναι ότι η ρύπανση δεν προχωράει παρακάτω από τη Γλυφάδα" τόνισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας ...


"Αυτή τη στιγμή η εικόνα που έχουμε είναι ότι η ρύπανση δεν προχωράει παρακάτω από τη Γλυφάδα" τόνισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός μιλώντας στον Realfm 97,8 και το κεντρικό μαγκαζίνο με τον Νίκο Στραβελάκη.
Ο κ. Σαντορινιός σχετικά με τις περιοχές μετά τη Γλυφάδα, έκανε λόγο για "μικροεστίες, οι οποίες δεν είναι άξιες αναφοράς και δεν δημιουργούν πρόβλημα αυτή τη στιγμή ούτε καν στις παραλίες".
"Η ρύπανση επικεντρώνεται στις περιοχές από την Πειραϊκή μέχρι και τη Γλυφάδα" τόνισε ο κ. Σαντορινιός, επεσήμανε ωστόσο ότι η κατάσταση είναι βελτιωμένη. Όσον αφορά στις περιοχές που μπορούν να κολυμπήσουν οι πολίτες, σημείωσε ότι "τις μετρήσεις τις κάνει το ΕΛΚΕΘΕ και τις αποφάσεις τις παίρνει το υπουργείο Υγείας".
"Ειπώθηκαν κάποια πράγματα που ήταν λάθος, αλλά ήταν πάνω στην ένταση της εργασίας" δήλωσε παράλληλα ο υφυπουργός Ναυτιλίας.
"Εγώ δεν πιστεύω ότι κάναμε λάθος" τόνισε ο κ. Σαντορινιός σχετικά με την εκτίμηση της κατάστασης από την πλευρά της κυβέρνησης. "Αυτή τη στιγμή διερευνώνται όλα όσα έχουν γίνει και πιστεύω ότι θα κάνουμε και τον απολογισμό, κι όπου έχουμε κάνει λάθος θα το παραδεχτούμε" πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση