GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Οι συμφωνίες δεν είναι γραμμένες σε πέτρα

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμ...


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη, είπε μεταξύ άλλων ότι κανείς δεν έχει θέσει το ερώτημα στον κ. Τσίπρα "που θα βρει τα χρήματα να υλοποιήσει όσα έχει τάξει στην κοινωνία".
"Έχουμε δύο παραδείγματα. Το παράδειγμα της κυβέρνησης Τσίπρα, όπου το 2015 εκεί που ήταν να σκίσει τα μνημόνια, μας οδήγησε στο τρίτο και κατόπιν στο τέταρτο μνημόνιο. Και έχουμε το παράδειγμα της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία κατόρθωσε μία δύσκολη συμφωνία να την κάνει πιο απαλή και τελικά η Κύπρος να βγει και λίγο νωρίτερα από το μνημόνιο" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε:
"Λέω, λοιπόν, ότι οι συμφωνίες δεν είναι γραμμένες σε πέτρα και μία κυβέρνηση, με την αποφασιστικότητά της, τη σοβαρότητά της κ.λπ., μπορεί να πείσει την άλλη πλευρά να δει τα πράγματα καλύτερα. Εμείς αυτό λέμε".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση