GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καιρίδης για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών

Στις γερμανικές εκλογές και τις επιπτώσεις του αποτελέσματος τους στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Ελλάδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο καθηγη...


Στις γερμανικές εκλογές και τις επιπτώσεις του αποτελέσματος τους στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Ελλάδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Στα ελληνικά ζητήματα, όπως είναι η ρύθμιση του χρέους, που τόσο πολύ τη θέλουμε και την επιδιώκουμε εδώ και 2,5 χρόνια, ο Αλέξης Τσίπρας την έχει κάνει 'σημαία' του και δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, το κοινοβούλιο είναι πολύ σκληρότερο. Καταλαβαίνετε τι θα γίνει με τους περίπου 100 βουλευτές όταν έρθει το ζήτημα αυτό στη γερμανική βουλή και πόσο θα επηρεαστούν και οι Φιλελεύθεροι" σημείωσε ο κ. Καιρίδης και πρόσθεσε:
"Οπωσδήποτε θα πιεστούν πάρα πολύ οι κυβερνητικοί εταίροι της Μέρκελ, οι Φιλελεύθεροι οι οποίοι αναφανδόν τάχθηκαν υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όταν έχουν αυτήν την αντιπολίτευση από το AfD, θα δυσκολευθούν. Οπωσδήποτε ο ορίζοντας βάρυνε".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση