Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

  Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Παιονίας για το... "ταφόσημο"


  "Αυτή τη στιγμή σε οποιονδήποτε δήμο και στον Δήμο Παιονίας, ισχύει κάτι το οποίο είναι νόμιμο", δήλωσε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, απαντώντας στην καταγγελία ενός 39χρονου ότι του ζητήθηκε να δώσει προκαταβολή για τον... τάφο του.
  Όπως είπε ο κ. Γκουντενούδης, αυτό το τέλος νεκροταφείων ισχύει για χρόνια, είναι για την καθαριότητα και τη συντήρηση των νεκορταφείων και δεν το σκέφτηκε ξαφνικά ένας δήμαρχος.
  "Ο κάθε δήμος έχει τα τέλη νεκροταφείου και τα τέλη ταφής. Οποιαδήποτε τέλη είναι ανταποδοτικά προς τον δημότη. Δηλαδή τα τέλη νεκροταφείου είναι τέλη για καθαριότητα και συντήρηση των νεκροταφείων. Είναι εφάπαξ ένα 10ευρω το χρόνο. Ο κάθε δημότης, ο οποίος έχει οικογενειακή μερίδα πληρώνει αυτά τα τέλη νεκροταφείου" ανέφερε ο Δήμαρχος Παιονίας.
  Ο κ. Γκουντενούδης πρόσθεσε επίσης, ότι όσοι πληρώνουν τα τέλη νεκροταφείου, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τέλη ταφής.
  "Κάποιος που θέλει και έχει οικογενειακή μερίδα να μην πληρώνει τα τέλη νεκροταφείου, μπορεί να κάνει υπεύθυνη δήλωση και να πει ότι δεν θέλω να πληρώνω τα τέλη νεκροταφείου" δήλωσε και τόνισε ότι όποιος έχει γεννηθεί στον Δήμο Παιονίας και θέλει να ταφεί εκεί, υπάρχουν τα τέλη ταφής τα οποία είναι εφάπαξ 700 ευρώ.
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Παιονίας για το... "ταφόσημο" Rating: 5 Reviewed By: Press- gr