GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βορίδης για το Ελληνικό: Γίνεται ένας τραγέλαφος

Στην επένδυση στο Ελληνικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκο...


Στην επένδυση στο Ελληνικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Όλα πρέπει να γίνουν νόμιμα, δεν υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει για αυτό. Αλλά, πρέπει να δούμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο διαμορφώνεται αυτή η νομιμότητα. Διότι, παραδείγματος χάριν, αν το ΚΑΣ, δεν είναι τελικώς αρχαιολόγοι γενικώς, αλλά είναι αρχαιολόγοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειδικώς, τότε δεν είναι αρχαιολογικό συμβούλιο, είναι το αρχαιολογικό συμβούλιο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επομένως, τώρα δεν κάνουμε προστασία των αρχαίων, εκείνο που κάνουμε είναι ότι έχουμε εχθρότητα στις ιδιωτικές επενδύσεις" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε:
"Γιατί για παράδειγμα, επί σειρά ετών λειτουργούσε αεροδρόμιο χωρίς κανείς να κόπτεται για τα αρχαία... Γίνεται ένας τραγέλαφος τώρα. Δηλαδή, η ευαισθησία του ΚΑΣ αναδεικνύεται τώρα, όλα αυτά τα χρόνια δεν φαίνεται ότι υπήρχαν αρχαία... Αυτό δεν είναι κάτι που δεν ήταν γνωστό, είναι κάτι το οποίο ανακινείται από ανθρώπους οι οποίοι είναι πολιτικά κινούμενοι, δεν προστατεύουν τα αρχαία ούτε τα δάση του Ελληνικού. Προστατεύονται οι ιδεοληψίες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο υπουργείο Πολιτισμού".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση