GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημήτρης Καμμένος: Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τη Θράκη...

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουρά...


Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, για τα δύο επίμαχα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή, για τη Θράκη αλλά και για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
«Το σημαντικότερο από τα δύο νομοσχέδια είναι αυτό της Θράκης. Δεν έχουμε δει την τελική του μορφή. Οι πληροφορίες μου είναι ότι δεν θα γίνουν κάποιες προσθήκες που είχαν συμφωνηθεί, οπότε προσωπικά δεν θα το ψηφίσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:
«Το άλλο, είπαμε ναι επί της αρχής για να δούμε και τι θα ειπωθεί στη συζήτηση των φορέων. Χθες βγήκε και από τους φορείς και από τον κ. Κοντονή ότι υπάρχει πλέον παράθυρο στο να γίνει υιοθεσία. Οπότε δεν θα το ψηφίσουμε. Θα ψηφίσουμε το δεύτερο κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση