Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

  Μήνυμα Ντάισελμπλουμ : Στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει ξανά οικονομικά ανεξάρτητη  Το μέλλον του ελληνικού προγράμματος και η ολοκλήρωσή του το επόμενο καλοκαίρι, η τρίτη αξιολόγηση και οι προϋποθέσεις για την επιτυχία της, αλλά και το μέλλον της ευρωζώνης, με τις επικείμενες αλλαγές σε θεσμούς και πρόσωπα, θα αποτελέσουν το αντικείμενο της επίσκεψης του Προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην Αθήνα.
  Σε μήνυμά του από τη Χάγη που απέστειλε στη Realnews, ο πρόεδρος του Eurogroup πριν από την κάθοδό του στην Αθήνα τονίζει τα εξής: "Το ελληνικό πρόγραμμα τερματίζεται τον Αύγουστο της επόμενης χρονιάς και εμείς πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη, ότι η οικονομία λειτουργεί, η οικονομική σταθερότητα και η εμπιστοσύνη έχουν επιστρέψει, ώστε η χώρα να είναι ξανά οικονομικά ανεξάρτητη. Αυτός είναι ο καθοριστικός στόχος και γνωρίζω ότι με αυτή την άποψη συμφωνούν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μήνυμα Ντάισελμπλουμ : Στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει ξανά οικονομικά ανεξάρτητη Rating: 5 Reviewed By: Press- gr