GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος υπουργός για τους S-400: «Γιατί μας κριτικάρετε; Όταν η Ελλάδα αγόρασε S-300 δεν αντέδρασε κανείς»

Μέσω... Ελλάδας η Τουρκία «απάντησε» σε όλους όσοι την επικρίνουν για την αγορά των πυραύλων S-400 από τη Ρωσία. Ο Τούρκος υπουργός ευρω...


Μέσω... Ελλάδας η Τουρκία «απάντησε» σε όλους όσοι την επικρίνουν για την αγορά των πυραύλων S-400 από τη Ρωσία.

Ο Τούρκος υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ από το Λονδίνο όπου βρίσκεται έφερε ως επιχείρημα την Ελλάδα για το δικαίωμά της γείτονας να αγοράσει τους ρωσικούς πυραύλους, λέγοντας πως όταν η Ελλάδα αγόρασε τους S-300, κανένας δεν αντέδρασε σε αντίθεση τώρα με την Τουρκία.

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1, ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι είναι αναγκαίο για την Τουρκία να αγοράσει τους S-400, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις απειλές από τη Συρία και το Ιράκ.

«Μήπως μας πρόσφερε κάποιος από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ τη συνδρομή του για ανάπτυξη αντι-αεροπορικού συστήματος κι εμείς αρνηθήκαμε;», είπε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε: «Το ότι στην Ελλάδα υπάρχουν οι S-300 δεν έγινε ποτέ αντικείμενο κριτικής, γιατί σε εμάς γίνεται για τους S-400;».

Ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι «η ικανότητα της Τουρκίας να ενισχύει την ασφάλειά της, είναι παράλληλα προς όφελος της Ευρώπης και των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση