GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΒΕΤΑΙ το "Survival Secrets"!

Δεν έχει παρά μόνο μια εβδομάδα από την ημέρα έκανε πρεμιέρα και γέμισε τα social media με σχόλια που το αφορούν. Το «Survival Secrets», ...



Δεν έχει παρά μόνο μια εβδομάδα από την ημέρα έκανε πρεμιέρα και γέμισε τα social media με σχόλια που το αφορούν.

Το «Survival Secrets», το νέο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Epsilon και μοιάζει με μικρό αδερφάκι του Survivor, μιας και όσα ενώνουν τα δύο show είναι σαφώς περισσότερα από όσα τα χωρίζουν, σημείωσε «μαγικά» νούμερα που έκανε τους ιθύνοντες του σταθμού να τρίβουν τα μάτια.

Αλλά οι στιγμές χαράς κράτησαν λίγο, μιας και έχουν ήδη ξεκινήσει να διαρρέουν πληροφορίες και να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για το ότι, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, τα στελέχη του καναλιού είναι ιδιαίτερα προβληματισμένα με το προϊόν που προβάλλουν. Κι αυτό δε βασίζεται στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά στις γκάφες που η μια διαδέχεται την άλλη.

Μάλιστα, η θηλιά «στενεύει» δεδομένου του ότι το NOMADS του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα πολύ άμεσα και θα πάρει μεγάλο μέρος της τηλεθέασης.
Και όλα αυτά έχουν κάνει τους ιθύνοντες να σκέφτονται να δώσουν πρόωρο τέλος στο reality…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση