GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση-σοκ του Tραμπ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα - ΒΙΝΤΕΟ

Μία δήλωση-σοκ του Ντόναλντ Τραμπ για τη Νταϊάνα από το μακρινό 1997 και μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο της έφεραν στο φως της δημοσ...


Μία δήλωση-σοκ του Ντόναλντ Τραμπ για τη Νταϊάνα από το μακρινό 1997 και μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο της έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα διεθνή ΜΜΕ.
Πρόκειται για ηχητικό ντοκουμέντο ραδιοφωνικής συνέντευξης του Αμερικανού Πρόεδρου, ο οποίος δηλώνει ότι θα μπορούσε να κάνει σεξ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Χάουαρντ Στερν ρωτά τον Ντόναλντ Τραμπ. «Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εγωιστικό από μέρους σου να λες ότι θα μπορούσες να είχες ρίξει την πριγκίπισσα Νταϊάνα; Θα μπορούσες να την έχεις ρίξει, σωστά; Θα μπορούσες να την έχεις αποπλανήσει».

«Νομίζω ότι θα μπορούσα να την έχω ρίξει», απαντά γρήγορα ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα να κάνει τεστ HIV πριν κάνει σεξ μαζί της.
Στη συνέντευξη, μάλιστα, έκαναν και μια πρόβα για το τι θα της έλεγε για το τεστ HIV. «Πριγκίπισσα Νταϊάνα, θέλεις να πας στον γιατρό; Πήγαινε στη Lexus μου γιατί έχω νέο γιατρό. Θέλουμε να σου κάνουμε ένα μικρό τσεκ απ», ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.
Μιλώντας για την εμφάνισή της τόνισε ότι υπήρχαν στιγμές που δεν φαινόταν υπέροχη. Ωστόσο είχε «supermodel» ομορφιά. Την εξύμνησε μάλιστα για το ύψος της και το γεγονός ότι είχε υπέροχο δέρμα.
Ακούστε τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση