GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TUI SENSIMAR CARAVEL RESORT & SPA. Ένα μοναδικό ξενοδοχείο με υλικά από τη DUROSTICK!

Mία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στο Τσιλιβί Ζακύνθου, η TUI SENSIMAR CARAVEL RESORT & SPA άνοιξε τις πύλες της για να ...


Mία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στο Τσιλιβί Ζακύνθου, η TUI SENSIMAR CARAVEL RESORT & SPA άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της, από κάθε γωνιά της γης.

XENOS GROUP HOTELS, ο όμιλος στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο, είχε προετοιμάσει κατάλληλα κάθε λεπτομέρεια για το νέο ξενοδοχείο TUI SENSIMAR CARAVEL RESORT & SPA. Επελέγησαν οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες σε κάθε κατηγορία (κατασκευή, επισκευή, εστίαση, φιλοξενία, διακόσμηση) ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού κοινού.

Στην ανακαίνιση αλλά και στην επέκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με την προσάρτηση νέας κτιριακής μονάδας, συμμετείχε πληθώρα προϊόντων DUROSTICK.

Από αυτά ξεχωρίζουμε και αναφέρουμε προϊόντα που αποτελούν μέρος του Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης THERMOSEAL που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο. Προϊόντα όπως η ινοπλισμένη κόλλα θερμομονωτικών πλακών για τοίχους & ταράτσες, ULTRACOLL THERMO, με υψηλή πρόσφυση και συγκολλητική δύναμη σε θερμομονωτικές πλάκες (EPS) ή (XPS), πολυουρεθάνης, φελλού κ.ά. σε όψεις κτιρίων, αλλά και για την επίχρισή τους σε συνδυασμό με το υαλόπλεγμαDS-4160. Η κόλλα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ETAG 004 για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και συμμετέχει στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOSEAL της DUROSTICK ως προϊόν επικόλλησης πολυστερίνης και βασικής επίστρωσης, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από τον κοινοποιημένο Ευρωπαϊκό Οργανισμό OIB με αριθμό ΕΤΑ-13/0006 και ΕΤΑ-13/0007.

Ιδιαίτερη σημασία στο έργο είχε ο ακρυλικός αδιάβροχος σοβάς τελικής στρώσης σε μορφή πάστας,HYDROSTOP ACRYLIC PLASTER FINE, με ειδικά διαβαθμισμένα αδρανή άριστης ποιότητας που τον καθιστούν κατάλληλο για τη διαμόρφωση λείας επιφάνειας. Είναι ανθεκτικός στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς και τη δημιουργία μούχλας, άλγης και μυκήτων. Ελαττώνει την πιθανότητα διάβρωσης της τοιχοποιίας και του φέροντος οργανισμού του κτιρίου από την επίδραση του CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) και των λοιπών προβλημάτων από το εξωτερικό περιβάλλον. 

Η DUROSTICK έδωσε λύσεις στην ανακατασκευή του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με πολλά ακόμα προϊόντα, όπως με το χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης κονιαμάτων, χωρίς διαλύτες, DS-255. Προσφέρει Ισχυρή πρόσφυση σε πολύ λείες επιφάνειες. Εξαιρετική αντίσταση στα αλκάλια. Δημιουργεί φράγμα εισερχόμενης υγρασίας. Απαραίτητο σε επιφάνειες όπου ο παραδοσιακός πεταχτός σοβάς προσφύεται δύσκολα, όπως η εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη. 

Η DUROSTICK συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα και λύσεις για κάθε ανάγκη ανακαίνισης και νέας οικοδομής, προτείνοντας νέα και καινοτόμα προϊόντα που κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο των εφαρμοστών όσο και των τελικών χρηστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση