GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το tweet του Τραμπ μετά την ομιλία του υπουργού Εξωτερικών της Β. Κορέας στον ΟΗΕ - BINTEO

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο και ο ηγέτης της χώρας αυ...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο και ο ηγέτης της χώρας αυτής Κιμ Γιονγκ Ουν "δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη", εάν ο Ρι απηχούσε τις σκέψεις του "ανθρωπάκου πύραυλου", κάνοντας μια εμφανή αναφορά στον Κιμ.

Ο Ρι δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών νωρίτερα το Σάββατο ότι η στόχευση του ηπειρωτικού εδάφους των ΗΠΑ με ρουκέτες είναι αναπόφευκτη, αφότου ο "κύριος σατανικός πρόεδρος" Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον ηγέτη της Πιονγκγιάνγκ "άνθρωπο πύραυλο".

"Μόλις άκουσα τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας να μιλά στον ΟΗΕ. Αν απηχεί τις σκέψεις του ανθρωπάκου πύραυλου, δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη!", έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση