GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αιχμηρό tweet του Κικίλια για την κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις Ντομπρόβσκις

Με ανάρτησή του στο twitter o εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σχολιάζει όσα είπε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκ...


Με ανάρτησή του στο twitter o εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σχολιάζει όσα είπε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις σχετικά με την υπερφορολόγηση.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Ντομπρόβσκις δήλωσε ότι η συζήτηση για καθαρή έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο είναι πρόωρη, καθώς έχουμε μπροστά μας την τρίτη αξιολόγηση. Σημείωσε ότι πολλά από τα 95 προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης αφορούν την εφαρμογή νόμων που έχουν ψηφισθεί, απέφυγε να αναφερθεί στο αν θα χρειασθούν νέα μέτρα για το 2018 και πέταξε στην κυβέρνηση το μπαλάκι για την υπερφορολόγηση στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου.

"Αντιπρόεδρος Ντομπρόβσκις: Επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης η αύξηση των φόρων. Όπως είπε ο κ. Τσίπρας: Ήταν "δίκαιο" και το κάνανε πράξη" σχολίασε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση