GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάς το...μεγαλείο σου: Χρήστης του Twitter αμφισβήτησε την εθνικότητα της Στεφανίδη - Τι απάντησε η ίδια

Συνέβη και αυτό. Ένας Έλληνας χρήστης του Twitter εξαπέλυσε επίθεση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη αμφισβ...


Συνέβη και αυτό. Ένας Έλληνας χρήστης του Twitter εξαπέλυσε επίθεση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη αμφισβητώντας την εθνικότητα της.
Η Ελληνίδα επικοντίστρια είναι ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες, που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του 2017. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 25 του μηνός και σε αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και οι φίλοι του στίβου, καθώς έχει ανοίξει η σχετική ψηφοφορία μέσα από τα social media.
Ένας Έλληνας χρήστης του Twitter έγραψε πως η Στεφανίδη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και άρα δεν θα έπρεπε να λογίζεται ως Ευρωπαία αθλήτρια. Φυσικά και προκλήθηκε σάλος και μάλιστα, απάντησε και η ίδια η χρυσή Ολυμπιονίκης.
Δείτε εδώ το διάλογο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση