GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Με νέα ρεκόρ έκλεισαν S&P 500 και Nasdaq

Με νέα υψηλά ρεκόρ έκλεισαν ο S&P 500 και ο Nasdaq , ενισχυμένοι από τα κέρδη των τεχνολογικών μετοχών. Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0...


Με νέα υψηλά ρεκόρ έκλεισαν ο S&P 500 και ο Nasdaq , ενισχυμένοι από τα κέρδη των τεχνολογικών μετοχών. Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,11%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,37% και 0,66%, αντίστοιχα.

Ο τεχνολογικός δείκτης είχε την καλύτερη επίδοση μεταξύ των δεικτών του S&P, καταγράφοντας άνοδο 0,60%. H μετοχή της Facebook σημείωνε άνοδο 1,15%, δίνοντας τη μεγαλύτερη ώθηση στον Nasdaq και τον S&P.

Οι τραπεζικές μετοχές εκτινάχθηκαν για λίγο, μετά από δημοσιεύματα ότι ο Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, συναντήθηκε με τον Διοικητή της Federal Reserve, Κέβιν Γουόρς, για να συζητήσει τον ενδεχόμενο διορισμό του ως Προέδρου της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ.

Στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα έδειξαν ότι οι καταναλωτικές δαπάνες στις ΗΠΑ αυξήθηκαν οριακά τον Αύγουστο, αλλά αυτά δεν άλλαξαν τις προσδοκίες νέας αύξησης των αμερικανικών επιτοκίων τον Δεκέμβριο.

Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση