GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με κέρδη

Ανοδικά έκλεισε η WallStreet σήμερα, με αιχμή τις ενεργειακές και χρηματοπιστωτικές μετοχές, ενισχυμένη από τις πληροφορίες ότι υπάρχει...


Ανοδικά έκλεισε η WallStreet σήμερα, με αιχμή τις ενεργειακές και χρηματοπιστωτικές μετοχές, ενισχυμένη από τις πληροφορίες ότι υπάρχει συμφωνία επέκτασης του πλαφόν χρέους του αμερικανικού δημοσίου.
O Dow Jones αυξήθηκε 0,25% στις 21.807,64 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,31% και 0,28%, αντίστοιχα.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί σε μία επέκταση του πλαφόν χρέους έως τις 15 Δεκεμβρίου, αποφεύγοντας μία χωρίς προηγούμενο χρεοκοπία του αμερικανικού κράτους.
Τα στοιχεία έδειξαν ότι η δραστηριότητα του τομέα υπηρεσιών στις ΗΠΑ επιταχύνθηκε τον Αύγουστο εν μέσω ισχυρής αύξησης των νέων παραγγελιών και της απασχόλησης, ενώ άλλα στοιχεία έδειξαν μία περιορισμένη αύξηση του εμπορικού ελλείμματος τον Ιούλιο, υποδηλώνοντας ότι η αμερικανική οικονομία αποκτά δυναμική στο τρίτο τρίμηνο.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση