GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε ανοδικά μετά τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, μετά τα στοιχεία που έδειξαν ότι η αύξηση της απασχόλησης στις ΗΠΑ επιβραδύνθηκε τον Αύγουστο, κάτ...


Ανοδικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, μετά τα στοιχεία που έδειξαν ότι η αύξηση της απασχόλησης στις ΗΠΑ επιβραδύνθηκε τον Αύγουστο, κάτι που μπορεί να κάνει τη Fed επιφυλακτική σχετικά με μία νέα αύξηση των επιτοκίων φέτος. Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,18% στις 21.987,56 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,20% και 0,10%, αντίστοιχα.

Στις αγορές ομολόγων και συναλλάγματος, ωστόσο, τα στοιχεία για την απασχόληση δεν θεωρήθηκαν ως αρκετά αδύναμα για να αποκλεισθεί περαιτέρω αύξηση των επιτοκίων φέτος από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ.

Ο παγκόσμιος δείκτης μετοχών MSCI, ο οποίος παρακολουθεί την πορεία των μετοχών σε 46 χώρες, αυξήθηκε 0,32% και βρέθηκε σε απόσταση μικρότερη του 1% από το υψηλό ρεκόρ του.

Οι μετοχές σε παγκόσμιο επίπεδα κατάφεραν να ανακάμψουν από τις απώλειες που σημείωναν στις αρχές Αυγούστου για να κλείσουν τον μήνα με κέρδη 0,17%, σύμφωνα με τον δείκτη MSCI.

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο σε στερεή βάση, μετά από τρεις μήνες απωλειών. Ο πανευρωπαϊκός δείκτης μετοχών Stoxx 600 έκλεισε με άνοδο 0,6%.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση