Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

  Wall Street: Έκλεισε ανοδικά μετά τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ


  Ανοδικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, μετά τα στοιχεία που έδειξαν ότι η αύξηση της απασχόλησης στις ΗΠΑ επιβραδύνθηκε τον Αύγουστο, κάτι που μπορεί να κάνει τη Fed επιφυλακτική σχετικά με μία νέα αύξηση των επιτοκίων φέτος. Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,18% στις 21.987,56 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,20% και 0,10%, αντίστοιχα.

  Στις αγορές ομολόγων και συναλλάγματος, ωστόσο, τα στοιχεία για την απασχόληση δεν θεωρήθηκαν ως αρκετά αδύναμα για να αποκλεισθεί περαιτέρω αύξηση των επιτοκίων φέτος από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ.

  Ο παγκόσμιος δείκτης μετοχών MSCI, ο οποίος παρακολουθεί την πορεία των μετοχών σε 46 χώρες, αυξήθηκε 0,32% και βρέθηκε σε απόσταση μικρότερη του 1% από το υψηλό ρεκόρ του.

  Οι μετοχές σε παγκόσμιο επίπεδα κατάφεραν να ανακάμψουν από τις απώλειες που σημείωναν στις αρχές Αυγούστου για να κλείσουν τον μήνα με κέρδη 0,17%, σύμφωνα με τον δείκτη MSCI.

  Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο σε στερεή βάση, μετά από τρεις μήνες απωλειών. Ο πανευρωπαϊκός δείκτης μετοχών Stoxx 600 έκλεισε με άνοδο 0,6%.

  Διαβάστε τη συνέχεια στο: enikonomia.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Wall Street: Έκλεισε ανοδικά μετά τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr