GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με μικτά αποτελέσματα

Με μικρές μεταβολές έκλεισε η Wall Street, σε μία συνεδρίαση που η μετοχή της Apple υποχώρησε και πάλι. Ο Dow Jones μειώθηκε 0,04% στις ...


Με μικρές μεταβολές έκλεισε η Wall Street, σε μία συνεδρίαση που η μετοχή της Apple υποχώρησε και πάλι. Ο Dow Jones μειώθηκε 0,04% στις 22.344,59 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,06% και 0,07%, αντίστοιχα.

Οι μετοχές του κλάδου υγείας σημείωσαν μεγάλες διακυμάνσεις, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι έψαχναν για στήριξη στην τελευταία προσπάθειά τους να αντικαταστήσουν το νομοσχέδιο του Ομπάμα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (Obamacare).

Η μετοχή της Apple σημείωνε απώλειες 1% πριν το κλείσιμο, καθώς οι πωλήσεις του νέου μοντέλου της iPhone 8 ξεκίνησαν σε λιγότερο ζωηρό κλίμα στην Ασία.

Η μετοχή της T-Mobile αυξήθηκε 1%, μετά από δημοσίευμα του Reuters ότι η εταιρεία είναι κοντά σε συμφωνία για τη συγχώνευσή της με τη Sprint, η μετοχή της οποίας αυξήθηκε 5%.

Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση