GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Yψηλός και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς - Ποιες περιοχές αφορά

Για ακόμη μια ημέρα παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης, εκτιμάται υψηλός κίνδυνο...


Για ακόμη μια ημέρα παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης, εκτιμάται υψηλός κίνδυνος (δείκτης 3) για τους νομούς Δωδεκανήσου, Λασιθίου και για τα νησιά Χίο, Ψαρά, Σάμο και Ικαρία.

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Ωστόσο, σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση, στην περιοχή Παλαιομονάστηρο Ιωαννίνων, όπου επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Στη Ζάκυνθο δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ενώ παραμένουν και επιχειρούν 102 πυροσβέστες με 32 οχήματα, και 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Παράλληλα, οριοθετημένη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Κοπτερό Ιάσμου Ροδόπης. Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί πλέον οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις περιοχές Αμόργιανοι Αμφιλοχίας και Δερβενοχώρια Βοιωτίας, ενώ υπό έλεγχο είναι η φωτιά στην περιοχή Μόντε Σμίθ στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση