GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 0-0 (ΗΜ.)

Ημίχρονο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να στέκεται πολύ καλά απέναντι στη Μπαρτσελόνα, όπως αποδεικνύει και το 0...


Ημίχρονο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να στέκεται πολύ καλά απέναντι στη Μπαρτσελόνα, όπως αποδεικνύει και το 0-0. Ο Προτό σταμάτησε τον Μέσι σε δύο περιπτώσεις, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Φορτούνη.

1 σχόλιο

  1. Όχι μόνο ο ΘΡΥΛΟΣ αλλά όλες οι Ομάδες (τουλάχιστον) Α' Κατηγοριών στην Ευρώπη έχουν γίνει "ΜΑΓΑΖΙΑ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ" Χρημάτων και άλλων Ανομων δραστηριοτήτων!
    Εμάς ακόμη μας κάνει εντύπωση που "βρήκε" ο ΘΡΥΛΟΣ τον προτελευταίο Αλβανό προπονητή;; Αυτός πάντως δεν μας έβαλε στους ομίλους στην Ευρώπη!!! Αντιθέτως μόνο στην Ελλάδα Μπορούν να επιβιώσουν έστω και για λίγο τέτοιοι προπονητές!!! Και να φανταστούμαι (Αντικειμενικά) Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ Είναι η Μοναδική Σύγχρονη Ποδοσφαιρική Ομάδα Στην Χώρα μας! Αλλού τί γίνεται ΟΥΤΕ ο Θεός το ... ξέρει!

    Αλλά τί να λέμε; Το Ποδόσφαιρο ο "Θεός" ο "Βασιλιάς" Του "Φιλοσοφικού" Ομαδικού Αθλήματος Αντικατοπτρίζειη Την Κοινωνικοπολιτική Διάσταση μιας Χώρας! Και όταν Αυτή Είναι Βόθρος το Βλέπουμε και Στο Ποδόσφαιρο - στην Χώρα μας Αυτό Είναι Ανέκαθεν!

    ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ!!

    Όταν Δεν μπορείς να "προφέρεις" τα Ονοματοεπίθετα Των Παικτών Της Ομάδας Σου πως θα Ταυτηστείς Αθλητικά/Ιδαλματικά μαζί Τούς;; ΜΟΝΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΚΑ!

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ!!!


    Χαιρετώ ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση