GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ στον ΑΝΤ1: Θα γίνουν και άλλες συλλήψεις - ΒΙΝΤΕΟ

Για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από έξι μήνες, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου...


Για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από έξι μήνες, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία. Το πρωταρχικό μας μέλημα ήταν ο απαχθείς να είναι σώος και αβλαβής", ανέφερε ο κ. Χρονόπουλος.

Ερωτηθείς αν ανάμεσα σε αυτούς που έχουν συλληφθεί είναι και ο εγκέφαλος ή αν υπάρχουν ακόμα κάποια πρόσωπα που δεν έχουν συλληφθεί, απάντησε:

"Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι έρευνες και οι συλλήψεις μας ανοίγουν νέους δρόμους έρευνας. Έχουμε επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη. Υπάρχουν προσαγωγές αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αριθμός από αυτές που θα μετατραπεί σε συλλήψεις, ωστόσο αυτό που είναι σημαντικό και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο αριθμός των συλλήψεων αυτών θα αυξηθεί".

Σε ερώτηση για το αν είχε ξαναφτάσει η ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα κοντά στη σύλληψη των δραστών και την απελευθέρωση του επιχειρηματία, ανέφερε:

"Αυτό που πρέπει να τονίσουμε σε αυτή την υπόθεση είναι ο επαγγελματισμός των αστυνομικών που έδρασαν, ο αθόρυβος τρόπος και η διακριτική τους παρουσία και οι επιχειρήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια αυτού του εξαμήνου. Για περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα θέματα, ας κάνουμε υπομονή μέχρι την Τετάρτη που θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της όλης υπόθεσης, στα Χανιά".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση