GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκαν 11 οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ποινές φυλάκισης από 9 έως 20 μήνες επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε έντεκα οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατηγορούνταν για ...


Ποινές φυλάκισης από 9 έως 20 μήνες επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε έντεκα οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατηγορούνταν για συμμετοχή στα επεισόδια του προπέρσινου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τον Ολυμπιακό, που διεκόπη οριστικά λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι πράξεις για τις οποίες τιμωρήθηκαν είναι -κατά περίπτωση- αυτές που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση, σωματικές βλάβες -σε απόπειρα και τετελεσμένη- κά. Το δικαστήριο ανέστειλε τις ποινές, ενώ όπου δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις μετατράπηκαν σε χρηματικές.

Αντίθετα με τους παραπάνω, αθωωτική ήταν η ετυμηγορία των δικαστών για δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατηγορούνταν για τα ίδια επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση