GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ψάχνουν 150.000 δολάρια για τους σεισμόπληκτους της Λέσβου...

Τα 150.000 δολάρια που συγκέντρωσε η η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με σκοπό να διατεθούν στους σεισμοπαθείς της Μυτιλήνης δεν έφτασαν π...

Τα 150.000 δολάρια που συγκέντρωσε η η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με σκοπό να διατεθούν στους σεισμοπαθείς της Μυτιλήνης δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και μέσα ενημέρωσης της περιοχής.
Το θέμα είχε αποκαλύψει το LesvosNews.gr στις 27 Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρει το δημοσίευμα "μέχρι τώρα παρά τις έγγραφες διαμαρτυρίες από τον Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας – Λέσβου προς τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβο, προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και προς την Ιερά Σύνοδο, μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια απάντηση, για την τύχη αυτών των χρημάτων".
Ο Γιάννης Συνάνης, δημοσιογράφος του lesvosnews.gr και ο Κώστας Σταυρινός πρόεδρος του Συλλόγου Βρισαγωτών μίλησαν στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή για το συγκεκριμένο θέμα.
"Τα χρήματα αυτά εστάλησαν από την Αυστραλία στις 25 Ιουλίου στη Μητρόπολη Μυτιλήνης και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έγιναν και δεν έφτασαν στον προορισμό τους" λέει ο κ. Συνάνης.
"Παρόλο που πήραμε τηλέφωνα δεν μας απάντησε κανείς από την Μητρόπολη Μυτιλήνης" λέει ο κ. Σταυρινός. "Από ότι έμαθα από κύκλους του Μητροπολίτη Μυτιλήνης, αυτά τα λεφτά θέλει να τα δώσει στις εκκλησίες της Μυτιλήνης. Αυτό είναι τελείως παράλογο και εναντιώνεται στο σκοπό για τον οποίο έχουν μαζευτεί τα λεφτά" προσθέτει.
Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε το έγγραφο που δημοσίευσε το LesvosNews.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση