GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΚΑΙΓΕΤΑΙ ένα αυτοκίνητο κάθε 15 ημέρες στα Εξάρχεια...

Έγγραφο του Δήμου Αθηναίων καταγράφει για πρώτη φορά τον αριθμό των καμένων αυτοκινήτων στη περιοχή των Εξαρχείων. Σε απάντηση έγγραφης ...

Έγγραφο του Δήμου Αθηναίων καταγράφει για πρώτη φορά τον αριθμό των καμένων αυτοκινήτων στη περιοχή των Εξαρχείων. Σε απάντηση έγγραφης ερώτησης του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Π. Αποστολόπουλου προς την αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, σχετικά με τον αριθμό των εμπρησμών αυτοκινήτων στην περιοχή των Εξαρχείων κατά τη χρονική περίοδο 2014-2017, διαπιστώθηκε σημαντική αύξησή τους και ένας μεγάλος συνολικός αριθμός καμένων οχημάτων.
Συνολικά, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, ο Δήμος Αθηναίων κατέγραψε την περίοδο από το 2014 έως τις 7-9-2017, μέσα σε τριάμισι περίπου χρόνια, 58 καμένα αυτοκίνητα!
Δηλαδή, στην περιοχή των Εξαρχείων καίγεται ένα αυτοκίνητο κάθε 23 περίπου ημέρες και ειδικά το 2016 ο αριθμός έφτασε στο ένα αυτοκίνητο σχεδόν κάθε 15 ημέρες!
Αναλυτικότερα: ΄
12 το 2014
10 το 2015
23 το 2016
13 έως 07-09-2017.
Οι αριθμοί αυτοί αποδεικνύουν ότι τα Εξάρχεια και στην πραγματικότητα ένα μεγάλο μέρος του Κέντρου της Αθήνας, βρίσκονται σε "εμπόλεμη ζώνη" όπου καταστρέφονται ανεμπόδιστα ζωές και περιουσίες απλών ανθρώπων.
Το μεγάλο ερώτημα φυσικά είναι, τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η Πολιτεία γι'αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση