GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία στις γραμμές του ΟΣΕ

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου 15χρονου μαθητή, ο οποίος, μία εβδομάδα μετά την ηλεκτροπ...


Το τελευταίο αντίο είπαν χθες το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου 15χρονου μαθητή, ο οποίος, μία εβδομάδα μετά την ηλεκτροπληξία που υπέστη στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή του Μεζούρλου, δεν άντεξε στα βαριά τραύματά του και υπέκυψε το Σάββατο.

Η εξόδιος ακολουθία του τελέστηκε στις 4.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στην Όσσα.

Ο 15χρονος ήταν μαθητής της 1ης Λυκείου στο 12ο Γυμνάσιο Λάρισας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άτυχος το βράδυ του Σαββάτου, 14 Οκτωβρίου, υπέστη ηλεκτροπληξία στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή του Μεζούρλου. Ο 15χρονος έφερε εγκαύματα β΄και γ’ βαθμού σε ποσοστό άνω του 90% του σώματός του και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του είχε μεταφερθεί στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύονταν για μία περίπου εβδομάδα σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να κρατηθεί στη ζωή.

Αρχικά η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε βαγόνι και ξερά χόρτα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο onlarissa.gr πως άκουσαν δυνατό θόρυβο.

Κατά πάσα πιθανότατα ο άτυχος νεαρός επιχείρησε να περάσει τις γραμμές που όμως φέρουν υψηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος, από το οποίο και χτυπήθηκε.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως ο 15χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες και τον αντιλήφθηκε ο φύλακας, ο οποίος έσπευσε με μία κουβέρτα και έναν πυροσβεστήρα καταφέροντας να σβήσει τη φωτιά που τον έκαιγε!

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία, ενώ ο ΟΣΕ διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο.

Διασώστες του ΕΚΑΒ με τη συνδρομή πυροσβεστών, τύλιξαν με ειδικό υλικό το τραυματισμένο άτομο που αν και έφερε σοβαρά εγκαύματα κατά την πρώτη εικόνα, ήταν ζωντανό και είχε τις αισθήσεις του.

Πηγή πληροφοριών: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση