GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα υπερψηφίσει την αλλαγή φύλου ο Γάκης - Τι λέει για το ηλικιακό όριο των 15 ετών -ΒΙΝΤΕΟ

"Μία ένσταση, μια διαφορά, μια διαφωνία, μια επιφύλαξη που είχα για το νομοσχέδιο έγινε η αιτία να χαρακτηριστώ σαν ένας άνθρωπος ...


"Μία ένσταση, μια διαφορά, μια διαφωνία, μια επιφύλαξη που είχα για το νομοσχέδιο έγινε η αιτία να χαρακτηριστώ σαν ένας άνθρωπος που δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο. Μάλλον λάθος άνθρωπο έχουν στοχοποιήσει" σημείωσε χθες το βράδυ από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης.
"Η δημόσια παρέμβασή μου αφορά στην ουσία της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Στόχος μας η εκλογίκευση της νομοθεσίας. Με τις ρυθμίσεις μας θέλουμε να δίνουμε λύσεις και όχι να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα" συνέχισε ο ο κ. Γάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γάκης, μιλώντας τις προηγούμενες μέρες στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του ηλικιακού ορίου των 15 ετών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θεωρώ ότι για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις στο νομοσχέδιο.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία του στη Βουλή είπε πως "η μείωση του ορίου ηλικίας, από το οποίο μπορεί κανείς να αλλάξει φύλο από τα 17 στα 15 έτη, εξ ανάγκης έβαλε στο παιχνίδι την διεπιστημονική επιτροπή. Από αυτή την άποψη, παρεμβαίνουμε και εξασφαλίζουμε το ελάχιστο της αξιοκρατικής διαδικασίας της αλλαγής και στα ανήλικα παιδιά. Θα ήμουν ευτυχής να μην υπήρχε αυτή η διαδικασία και να μέναμε στην αρχική δέσμευση για αλλαγή φύλου από τα 17 έτη".
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση