Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΙ ΑΛΛΗ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει όχι στην αλλαγή φύλου από τα 15...

  Δεν είναι μόνο η βουλευτής Α' Πειραιά Γεωργία Γεννιά από τον ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνεί με τη διάταξη για τη δυνατότητα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών. Υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία. Η δεύτερη είναι η Νίνα Κασιμάτη βουλευτής Β' Πειραιώς την οποία επιχείρησε να μεταπείσει η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Ωστόσο η κ. Κασιμάτη όχι μόνο δεν άλλαξε γνώμη αλλά υποστήριξε ότι πριν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή έπρεπε να συνεδριάσει προς συζήτηση και ενημέρωση η Επιτροπή Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα εξετάζει το ενδεχόμενο να καταψηφίσει και την τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 9 Οκτ 2017, 1:23:00 μ.μ.

  Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

  Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
  Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

  Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

  Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

  ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


  Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!



  ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

  ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!

  Item Reviewed: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΙ ΑΛΛΗ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει όχι στην αλλαγή φύλου από τα 15... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm