GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η μητέρα της 17χρονης που έχει συλληφθεί για την απαγωγή Λεμπιδάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος από το πρωί της Δευτέρας είναι και πάλι ελ...


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος από το πρωί της Δευτέρας είναι και πάλι ελεύθερος και βρίσκεται δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, ο 52χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε σε μία μάντρα αυτοκινήτων, δεμένος και εμφανώς καταβεβλημένος από την πολύμηνη κράτησή του.

Μέχρι στιγμήςέχουν συλληφθεί για την υπόθεση οχτώ άτομα, ανάμεσά τους και ένα 17χρονο κορίτσι.

Η 17χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, αγόραζε τις τηλεφωνικές κάρτες που χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς για να επικοινωνούν με την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Έχει συλληφθεί επιπλέον και ο πατέρας της ανήλικης, ο οποίος φέρεται να συνδέεται άμεσα με την απαγωγή.

Η μητέρα της 17χρονης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα από όσα προσάπτονται στην ανήλικη κόρη της, είπε πως ό,τι κάρτα χρησιμοποιούσε η μικρή την αγόραζε η μητέρα της ή της έδινε χρήματα για να πάρει η ίδια την κάρτα από το περίπτερο.

«Το πρωί ήρθαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν και τους δύο. Όλο αυτό εγώ το έμαθα στις 3 το μεσημέρι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, κανείς δεν μου δίνει πληροφορίες», λέει σοκαρισμένη.

Επιπλέον, παραδέχτηκε πως η οικογένειά της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο να έβαζε ο πατέρας την ανήλικη κόρη του να αγοράζει κάρτες, για να βγάλει χρήματα.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση