GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο θάνατος 17χρονης από νευρική ανορεξία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την τραγική είδηση του θανάτου ενός ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας 17 ετών, μετά από χ...


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την τραγική είδηση του θανάτου ενός ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας 17 ετών, μετά από χρόνια μάχη με τη νευρική ανορεξία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα προβλήματα της άτυχης φέρεται να είχαν ξεκινήσει πέντε χρόνια νωρίτερα με τον αδόκητο χαμό της 54χρονης μητέρας της από την επάρατη νόσο.

Αν και η 17χρονη έφυγε από τη Λαμία και διέμενε σε άλλη περιοχή μαζί με τον πατέρα της, φαίνεται ότι ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας στη Λαμία, με την 17χρονη να επιστρέφει στην αγκαλιά της αγαπημένης της μητέρας, αφού οι δικοί της την έθαψαν στον ίδιο τάφο του κοιμητηρίου.

1 σχόλιο

  1. Το παιδί αυτό επειδή το ήξερα προσωπικά δεν έμενε με τον πατέρα του αλλά ηταν σε ίδρυμα και δεν έπασχε από νευρική ανορεξία. Καλά θα κάνετε πριν δημοσιεύσετε κάτι να το ψάχνετε πρώτα. Ντροπή σας να μιλάτε έτσι για έναν άγγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση