GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τη συνάντηση Τραμπ-Τσίπρα στις 17 Οκτωβρίου – Τα θέματα της ατζέντας

Και επισήμως ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο η υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, σ...

Και επισήμως ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο η υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στις 17 Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, θέματα αμυντικής συνεργασίας, επενδύσεων και ενεργειακής ασφάλειας.
Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου έχει ως εξής:
«Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα καλωσορίσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017.
Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της εταιρικής μας σχέσης και θα επιδείξουν την κοινή μας δέσμευση για διαρκείς δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για την εξασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο.
Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν μία σειρά διμερών και περιφερειακών θεμάτων, μεταξύ των οποίων, η συνεργασία στον τομέα της άμυνας, οι οικονομικές επενδύσεις, η ενεργειακή ασφάλεια και οι ισχυροί πολιτιστικοί δεσμοί που ενώνουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες».
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση