GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Ζαχαριάδη-Άδωνι στον ΑΝΤ1 μετά το «ναι» στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου - ΒΙΝΤΕΟ

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης κα...


Διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Ο κ. Ζαχαριάδης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των βουλευτών που δεν ψήφισαν την επίμαχη διάταξη και άσκησε κριτική στη Ν.Δ. για την στάση της στη Βουλή.
Από την μεριά του ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε γιατί η Ν.Δ. καταψήφισε το σύνολο του νομοσχεδίου ενώ αναφέρθηκε και στην αναφορά του κ. Μητσοτάκη για τον εξωγήινο.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

2 σχόλια

  1. Αδωνις Γεωργιάδη πουλάει Λεξάριθμους, Εξωγήινους (3'15") και την προφητική δύναμη της Γλώσσας..

    Ο φασιστάκος δεν προλαβαίνει να κατεβάζει βίντεο, όσο για την ορθοδοξία που πουλάει ως [Χριστιανός]> γάμος ενώσεις εν < που το βρήκε αυτό η εκκλησια λέει με τον συνομιλητή του.. ΤΑΝ-ΖΕΥΣ είναι ο ΘΕΟΣ τους..

    14 Απριλίου 2005.. Κοσμάς Μαρκάτος καθηγητής στο ΤΕΙ Λαρίσης και έχει ασχοληθί με την Ελληνική γλώσσα και την Λεξαριθμική θεωρία...Εδώ είναι καλεσμένος στην Ελληνική αγωγή στις έκδοσης Γεωργιάδη.

    ΕΔΩ: https://www.dailymotion.com/video/x5txcd7

    Γατάκι Μητσοτάκη ο Αδωνις ΗΤΑΝ πιο μπροστά από εσένα,ήξερε πιο μπροστά για τους εξωγήινους..

    Uros.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επένδυσης...μια ωραία πιπίλα...το αφήγημα της ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

    Στόχος της ΧΩΡΑΣ είναι να προσελκύσει νέες επενδύσεις που θα αποφέρουν πλούτο χώρα, θέσεις εργασίας και εισόδημα για την κοινωνία, τα οποία όμως ΕΊΝΑΙ αμφιλεγόμενα ζητήματα όταν ΔΕΝ υπάρχει ξεκάθαρη νομοθεσία που να ορίζει τι κάνει και τι θα λαμβάνει η χώρα από τη συγκεκριμένη επένδυση και αν αυτά θα διοχετεύεται σε κοινωνικές μεταρρυθμίσεις,Η πόσο θα είναι το ΗΜΕΡΟΜΊΣΘΙΟ των εργαζόμενων και το πόσο ΌΛΑ αυτά θα υλοποιηθούν εις βάρος των κατοίκων και του περιβάλλοντος της περιοχής;;;..Αυτή θα λογίζεται ως «Ανάπτυξη» του Νεοφιλελεύθερου Κόσμου που ζούμε;;..

    Θα θυμούνται οι παλαιότεροι όταν γινόταν μια πλημμύρα έφταιγε το εκάστοτε κράτος που δεν έκανε αντιπλημμυρικά έργα ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ οι πλημμύρες Τυφώνες ΤΙ ΈΡΓΑ ΘΑ πρέπει να φτιάξει το κάθε ΚΡΑΤΟΣ!!!!

    Έτσι ΜΟΙΡΑΊΑ θα φτάσουμε στο επόμενο στάδιο που θα είναι τη θέση των αριστερών/σοσιαλιστικών και δεξιών κυβερνήσεων, που απέτυχαν να υπεραμύνονται της Δημοκρατίας, να καταλάβει η ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ακροδεξιά παράταξη, που υπόσχεται ανελέητο αγώνα κατά της διαφθοράς και της φτωχοποίησης της χώρας....

    Όταν οι υποτιθέμενες «Δημοκρατικές» κυβερνήσεις δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους και διαπλέκονται με το κεφάλαιο, ένα πράγμα επιτυγχάνεται: ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση