GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Στα όρια του γελοίου Τσίπρας - Μητσοτάκης στο 2ο Thessaloniki Summit

"Οι παρουσίες Τσίπρα – Μητσοτάκη στο 2ο Thessaloniki Summit ήταν ένας διαγωνισμός - στα όρια του γελοίου – εξετάσεων στο κεφάλαιο, ...


"Οι παρουσίες Τσίπρα – Μητσοτάκη στο 2ο Thessaloniki Summit ήταν ένας διαγωνισμός - στα όρια του γελοίου – εξετάσεων στο κεφάλαιο, όπως επίσης και η προσωποποίηση του καρότου και του μαστίγιου της αντιλαϊκής πολιτικής", αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ, αναφορικά με τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Από τη μία η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη μπορεί να έχει δήθεν δίκαιο χαρακτήρα. Από την άλλη ο κυνισμός της ΝΔ, ότι έχει την αποφασιστικότητα και την τεχνογνωσία να φέρει σε πέρας πιο αποτελεσματικά τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις", συνεχίζει το ΚΚΕ και σημειώνει στο τέλος:

"Και οι δύο υπόσχονται περισσότερα προνόμια στους μεγαλοεπιχειρηματίες, την ίδια στιγμή που γονατίζουν τους εργαζόμενους με χαμηλούς μισθούς πείνας και εργασιακές σχέσεις που κυριολεκτικά τους τσακίζουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση