GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΛΕΓΕ το 2009 και τι λέει τώρα...

Τάνια Καραγιάννη Χρηστος Κώνστας στο Action: Οι μεγάλες πολυεθνικές φεύγουν από την Ελλάδα γιατί η εργατική νομοθεσία άλλαξε, η εργασία...

Χρηστος Κώνστας στο Action: Οι μεγάλες πολυεθνικές φεύγουν από την Ελλάδα γιατί η εργατική νομοθεσία άλλαξε, η εργασία έγινε φθηνή και η απόλυση επίσης. Είναι πολύ εύκολο (φθηνό) πια για τις πολυεθνικές να φεύγουν.
Όταν το 2009 λυσσαγε στις τηλεοράσεις και μας έπαιρνε τ αφτιά ότι πρέπει να γίνει φθηνή η εργασία στο όνομα της ανταγωνιστικότητας... ήταν καλά!!!

2 σχόλια

  1. Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές τους στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής!

    Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε..
    ΤΟ ΊΔΙΟ ΈΓΙΝΕ και γίνεται με την Ν φασιστοΝΕΑδημοκράτια και το ΠΑΣΟΚ ΣΉΜΕΡΑ μας λένε για την ελαστική εργασία μα πιοι την εφεραν στην ΕΛΛΆΔΑ ως μεταρρυθμίσει;; λέγοντας..καλύτερα να δουλεύεις πέντε ώρες ΠΆΡΑ να είσαι άνεργος και να κλείνουν επιχείρισης;;;....

    ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΣΑΙ ΚΣΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΎΝΕ!!!!ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΚΟΎΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΎΝΑΓΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε..


    Ο ΊΔΙΟ ΈΓΙΝΕ και γίνεται με την φασιστοΝΕΑδημοκράτια και το ΠΑΣΟΚ ΣΉΜΕΡΑ μας λένε για την ελαστική εργασία πιοι;;;; ΑΥΤΟΙ που την εφεραν στην ΕΛΛΆΔΑ ως μεταρρυθμίση;; λέγοντας μας..καλύτερα να δουλεύεις πέντε ώρες ΠΆΡΑ να είσαι άνεργος και να κλείνουν και οι επιχείρισης;;;..

    γαμώ την κούνια που τούς κούναγε και δεν έχουμε ξεπαστρέψει ΕΝΑΝ. ΈΝΤΑΞΗ οι συριζανελ δνε μπωρεσαν να το ανατρέψουν άλλα να μιλάνε αυτοί που έκαναν το έγκλημα πάει ΠΟΛΎ..ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΛΑΣΠΣΗΣ Εχουμε και αλλα οπω ο ΣΤΟΥΠΑΣ που τον έβγαζαν στον ΣΚΑΙ κει έλεγε ότι οι Έλληνες παίρνουν μεγάλες συντάξεις απο την ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ Η ΤΗΝ Σλοβενία ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ότι σε αυτές της χώρες δεν πλήρωναν ασφαλιστικές εισφορές οι πολίτες τους ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ Λεγόμενες ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση