GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοιραία πτώση αυτοκίνητου σε γκρεμό 230 μέτρων - Νεκρή μία γυναίκα

Το τραγικό περιστατικό έγινε νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φωκίδα, στον δρόμο Ιτέας - Ναυπάκτου, στο ύψος των Αγίων Πάντων μετά...


Το τραγικό περιστατικό έγινε νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φωκίδα, στον δρόμο Ιτέας - Ναυπάκτου, στο ύψος των Αγίων Πάντων μετά την Ιτέα.

Το αυτοκίνητο, άγνωστο πώς, έπεσε σε πολύ μεγάλο γκρεμό, ύψους 230 μέτρων, που φτάνει στη θάλασσα και συνετρίβη στα βράχια, ενώ στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιτέας που ήταν όμως αδύνατο να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, έγινε προσπάθεια και από τη θάλασσα, όμως η βραχώδης περιοχή δεν επέτρεψε στους ψαράδες να προσεγγίσουν το σημείο που είχε πέσει το αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η ορειβατική ομάδα της της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, η οποία έφτασε στο σημείο και με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε την επιχείρηση κατεβαίνοντας με σχοινιά στο γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί μια γυναίκα νεκρή, ενώ ψάχνουν μέσα στα βράχια μήπως υπήρχαν και άλλοι επιβάτες, οι οποίοι μπορεί να έχουν εκτιναχτεί από το αυτοκίνητο, κατά την πτώση, σε διάφορα σημεία.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της νεκρής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα ηλικίας 40-42 ετών, η οποία είναι από την περιοχή, η οποία επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση