GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην εντατική άφησε την τελευταία του πνοή ένα κοριτσάκι 2,5 ετών - Τι συνέβη

Ένα κοριτσάκι, μόλις 2,5 ετών από τη Ζάκυνθο, έχασε τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες να διασωθεί και την αεροδιακομιδή του με σκάφος της...


Ένα κοριτσάκι, μόλις 2,5 ετών από τη Ζάκυνθο, έχασε τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες να διασωθεί και την αεροδιακομιδή του με σκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα.

Το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαγνώστηκε με ιογενή γαστρεντερίτιδα. Το βράδυ της Πέμπτης όμως, εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση.

Άμεσα κλήθηκε αεροσκάφος προκειμένου να γίνει η μεταφορά του στο ΠΠΝΠ, ενώ κατά τη μεταφορά του διεξάγονταν συνεχόμενες προσπάθειες καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης. Κατά την άφιξη της στη ΜΕΘ Παίδων διαπιστώθηκε κατά τη διασωλήνωσή του πως είχε το μικρό αγγελούδι είχε καταλήξει. Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα διαπιστωθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που έχει παραγγελθεί.

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Ζακύνθου:

«Την Δευτέρα 23.10.17 εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Ζακύνθου, παιδί θήλυ ηλικίας 2.5 ετών, μετά από παραπομπή ιδιώτη παιδίατρου, με κλινική εικόνα ιογενούς γαστρεντετερίτιδος. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρέμενε σε καλή κλινική κατάσταση. Τη νύχτα μεταξύ της 26ης και 27ης Οκτωβρίου παρουσίασε αιφνίδια επιδείνωση και γι’ αυτό το λόγο ζητήθηκε η αεροδιακομιδή του σε ΜΕΘ Παίδων. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού του Γ.Ν.Ζακύνθου καθώς και του προσωπικού του ΕΚΑΒ, που το διακόμισαν στην Πάτρα, το παιδί δυστυχώς κατέληξε. Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου, η Διοίκηση εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του παιδιού και τη συμπαράσταση στους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση