GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημέρα υποχρεωτικής αργίας η 26η Οκτωβρίου για την Θεσσαλονίκη - Ποιους δήμους αφορά

Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου 2017, επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχη...


Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου 2017, επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ισχύει η απόφαση της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης (ΦΕΚ 1558, τεύχος δεύτερο, 15/11/2005 – κανονιστική απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης 22/οικ.13248/21-10-2005), η οποία δεν έχει ανακληθεί έως σήμερα, για τον ορισμό της 26ης Οκτωβρίου ως ημέρας υποχρεωτικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα.
Επομένως, η αργία ισχύει για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές και οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Η αργία της 26ης Οκτωβρίου αφορά τους δήμους: Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Κορδελιού-Ευόσμου (Ελευθέριο- Κορδελιό και Εύοσμος), Καλαμαριάς, Νεάπολης-Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα), Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Πυλαίας- Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα) και Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία)
Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση