GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα απολογηθεί ο 29χρονος που κατηγορείται για τα τρομοδέματα - Τι ζήτησε από τις αρχές

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισ...


Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε αξιωματούχους στο εξωτερικό. Ο νεαρός άνδρας, παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα, ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή, αρμόδιου για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ο κατηγορούμενος θα επανέλθει στο Εφετείο την Τρίτη στις 2 μετά το μεσημέρι για την απολογία του ενώ σε λίγο θα βρεθεί στην Ευελπίδων ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για τον οπλισμό και τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη, στο ημιυπόγειο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος έχει ζητήσει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς, όπως αναφέρει μέσω του δικηγόρου του, τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της σύλληψης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση