GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Εικοσιτέσσερα χρόνια κάθειρξης σε 33χρονο ο οποίος μετέδωσε σκόπιμα τον ιό HIV σε 32 γυναίκες

Σε είκοσι τέσσερα χρόνια κάθειρξης καταδίκασε το κακουργιοδικείο της Ρώμης έναν 30χρονο ο οποίος μετέδωσε τον ιό HIV σε 32 γυναίκες. Ο Β...


Σε είκοσι τέσσερα χρόνια κάθειρξης καταδίκασε το κακουργιοδικείο της Ρώμης έναν 30χρονο ο οποίος μετέδωσε τον ιό HIV σε 32 γυναίκες.

Ο Βαλεντίνο Ταλλούτο καταδικάστηκε για πρόκληση σοβαρότατης σωματικής βλάβης διότι, σύμφωνα με τους δικαστές, μετέδωσε εσκεμμένα τον ιό στις γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Ο Ταλλούτο δεν χρησιμοποιούσε προφυλάξεις και δεν έλεγε στις ερωτικές συντρόφους του ότι ήταν οροθετικός. Η εισαγγελέας τον παρομοίασε με «έναν καμικάζι ο οποίος ενεργοποιούσε εκρηκτικό μηχανισμό όταν βρισκόταν μέσα σε ένα πλήθος γυναικών» και είχε ζητήσει την καταδίκη του σε ισόβια.

Ο 33χρονος λογιστής είχε γνωρίσει τις γυναίκες αυτές στο διάστημα 2006-2014, συνήθως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και με αρκετές από αυτές είχε δημιουργήσει και δεσμό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συχνά έβρισκε μια δικαιολογία για μην φορέσει προφυλακτικό, ισχυριζόμενος ότι ήταν αλλεργικός ή ότι είχε μόλις υποβληθεί σε εξέταση για τον ιό HIV, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τουλάχιστον 53 γυναίκες, εκ των οποίων οι 32 μολύνθηκαν από τον ιό HIV. Οι σύντροφοι τριών εκ των γυναικών προσβλήθηκαν επίσης όπως επίσης το οκτώ μηνών βρέφος μιας άλλης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση