GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μνήμα αυτού του άνδρα επισκεπτόταν η 33χρονη εφοριακός στο Β' νεκροταφείο

Το μνήμα του φίλου της επισκεπτόταν συχνά-πυκνά στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών η 33χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέρμπερη που βρέθηκε δολοφονημέ...


Το μνήμα του φίλου της επισκεπτόταν συχνά-πυκνά στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών η 33χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέρμπερη που βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη, τον πνεύμονα, την καρδιά και το μάγουλο.
Σύμφωνα με το tempo24.gr, επρόκειτο για τον Γ.Κ. ο οποίος είχε χάσει τη ζωή μόλις τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή Παναγοπούλας Πατρών. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, στο σημείο, όπου εκτελούνται τα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη-Ψαθόπυργος.
Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο άτυχος Γ.Κ. καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμη μικρότερο σε ηλικία αδελφό.
Πηγή ρεπορτάζ: Tempo24.gr
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση