GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και 3 υπουργών! Mητροπολίτης έψαλε «Νίκας τοις Βασιλεύσι»

Άφοβη ηγετική- Αρχιεπισκοπική εμφάνιση, έκανε κατά τον Αγιασμό Εγκαινίων του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόσ...

Άφοβη ηγετική- Αρχιεπισκοπική εμφάνιση, έκανε κατά τον Αγιασμό Εγκαινίων του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος , παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίαα κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και….τριών Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας, καθώς και του στεφανιοράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Τους Αγιασμούς τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τα έργα. Μάλιστα την ώρα της τέλεσης του Αγιασμού όταν έψαλε το «Σώσον Κύριε τον λαόν σου», είπε ένα ηχηρότατο «Νίκας τοις Βασιλεύσι», στεντορεία τη φωνή, παρουσία τριών Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ των κ.κ. Σκουρλέτη, Χαρίτση, Τσιρώνη και … Πολάκη στο νοσοκομείο , που κανείς τους δεν τόλμησε να πεί κίχ ή να τολμήσει να αποχωρήσει.

Δεν είναι τυχαίο που ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος θεωρείται εκ των βασικών διεκδικητών του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου όταν έλθει εκείνη η ώρα. Αυτά γίνονται όταν ο Μητροπολίτης έχει…
Μπράβο Χρυσόστομε! Άξιος!!

2 σχόλια

  1. ΘΕΜΑ: ΠΟΙΑ Ελλάδα;;; ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ!



    Ακόμη ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ "ΦΥΛΑ" και Την Οργανωμένη Μελετημένη Παγίδα των ... "Μειωνοτήτων" ως αρχή Θράκη !!!


    Αλλά Τί να περιμένεις ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑΡΕ ΑΠΟ "ΤΟΤΕ" ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΑΝ ΤΟ "ΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" (και όχι την παραχάραξη που κάναν ως Τίτλο "Τα Μεταφυσικά" Του Αριστοτέλη!!!);;; Μα ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΛΛΑ και Χθές και Προχθές) ΔΕΝ Έχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ - ΤΙΠΟΤΕΣ!!!


    Αναγάγουν ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΩΝΤΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ τον ... "Τουρισμό" δηλ. ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΏΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ... ΩΣ ..."ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ"!!!

    Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (=[Αρχαία] Ελληνικά σημαίνει: Σκουπίδια) ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ:

    Πρέπει Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!! Και ΈΤΣΙ ΑΥΤΟΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ!!!

    Όπως ο Σατανικός ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ θέλει να ΑΛΛΑΞΕΙ (Δια Νόμων Την Κατακρεούργηση Τόσο Του Σώματος Όσο και Την Ψυχή ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ [Το Παίζουν Θεοί Τα Σκατά] ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ.... (γιαυτό ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ιδιαίτερα Σήμερα ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΏΣ ΛΥΣΗ!) ΈΤΣΙ θέλουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

    Ρέ Καταραμένοι και Εσείς και Οι Φύτρα (πράξη είναι: ΌΤΙ ΌΛΑ ΤΑ Παιδιά ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Του Έθνους και Των Πουλημένων Τομαριών τα Αποδέχθηκαν οι Αποικιοκρατες ως Ταπεινούς Καλούς Λακέδες) Σας:

    1ον. Νοοτροπία Εστί Η ΤΡΟΠΗ (Επιστημονική Ορολογία Της Φυσικής) ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!!! Και ΟΧΙ Ρέ Βόθροι ο ... ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ!!!

    2ον. Άλλο ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και ΑΛΛΟ Συμπεριφορά!!! Και Εγώ/Εμείς Αρκετές Φορές Δεν Έχουμε Καλή Συμπεριφορά ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ... ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ!!!

    3ον. ΜΑΘΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ!!! Αλλά Ξανά Αυτοπιαστήκαμε Εγώ/Εμείς... Αδιάβαστος/οι!!! Ξεχάσαμε ΌΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ και Βασίζονται στην "Αγραμματοσύνη" Του Κόσμου! Γιαυτό Και Τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκεύματος τα θεωρούμε μέσα Από Την Εμπειρία και Ζωντανή Πράξη ΤΟ Εφιαλτικό Δούρειο Κατασκεύασμα ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Αγγλοαμερικανών Αποικιοκρατών Στην Ελλάδα με Τους ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΛΑΚΕΔΕΣ ... ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Αυτοί Δεν Έχουν Τον Θεό Τους!!! - !!!

    Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και Αλλα Αλλά Δεν Αξίζει να βρισκόμαστε σε Διάλογο με Λακέδες και Προδότες Αυτής Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!

    Hellas IST die Manifestation Des Seins und Werdens! Der Große Feind der Hellenen Sind die Lakaien der Agloamerikanische Kolonialmächte seit der Revolution der Nation! Ein Beispiel ist der Agloamerikanische infizierte Bürgerkriege nach 1945 mit ihrer folgen, anderes Beispiel ist die USA Junta 1967 anderes Beispiel ist die bis heute Besetzung Cyperns seit 1974!


    Σαυτόν Τον Μαχαλά Της Καταραμένης Κατάρας που η Πύκνωση Της Είναι η ΑΡΑ βοηθά Μόνο Σίδερο και Φωτιά όπως Έκανε ο Ηρακλής στην Λερναία Ύδρα!

    Και να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ... "Μύθο" (;;;) Του Ηρακλή με τας ... Αμαζώνας!!! Κρύβονται ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ/ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ/Πρότυπα Πατέρας-Μάνας/Ανδρας-Γυναίκα ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!


    Στον Διάολο ΟΙ Λακέδες ... ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!


    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!



    ... Με Επαναστατική Αγάπη "Τα Χρωματισμένα Παιδιά - Τα.Χι.Πι."




    ΥΓ. Στον Διάολο Ξανά Ώστε Να Ταρακουνηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε πρέπει και να μάθουμε και να σεβόμαστε την ιστορία μας!
    Το 'Νίκας τοις βασιλεύσι' που αναφέρεται στον αντίστοιχο ύμνο της εκκλησίας αντιστοιχεί στους βυζαντινούς αυτοκράτορες και όχι στους μετέπειτα ξενόφερτους βασιλείς της Ελλάδας. Άλλωστε στη συνέχεια του ύμνου γίνεται παράκληση προς το Θεό, για νίκες των βασιλέων κατά των βαρβάρων. Απλά οι πρώτες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης κάτω από τη φορτισμένη τότε ατμόσφαιρα το είχε μετατρέψει σε 'Νίκας τοις ευσεβέσι'. Χαίρομαι όμως που σε πολλές εκκλησίες σιγά-σιγά επαναφέρεται η αρχική απόδοση του ύμνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση