GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες αποκάλυψης στην Καλιφόρνια - 42 νεκροί και 850.000 στρέμματα καμμένα - 20 συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Τους 42 έχουν φθάσει οι νεκροί από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την βόρεια Καλιφόρνια από τις 9 Οκτωβρίου. Παρόλο που οι σημ...


Τους 42 έχουν φθάσει οι νεκροί από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την βόρεια Καλιφόρνια από τις 9 Οκτωβρίου.

Παρόλο που οι σημαντικότερες από αυτές έχουν τεθεί υπό έλεγχο, 10.000 πυροσβέστες συνεχίζουν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση δεκατριών μεγάλων πυρκαγιών.

Τις τελευταίες δέκα μέρες έχουν καεί συνολικά περισσότερα από 850.000 στρέμματα δασών, καλλιεργειών, κατοικημένων περιοχών και άλλων εκτάσεων στην Καλιφόρνια, κυρίως στις οινοπαραγωγικές περιοχές που βρίσκονται στα βόρεια της Πολιτείας.

Πάνω από 22.000 άνθρωποι δεν έχουν ακόμη καταφέρει να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

«Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες και η υψηλότερη υγρασία βοήθησαν τους πυροσβέστες στο έργο τους τη νύχτα», ανέφερε η υπηρεσία προστασίας των δασών και πυροπροστασίας της Καλιφόρνιας, Calfire, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι μετεωρολογικές συνθήκες της εβδομάδας θα συμβάλουν να τεθούν υπό έλεγχο οι πυρκαγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση